Hvad siger kunderne?

Hvad siger kunderne?

"...Marius er en one-man-army, hvilket gør ham utrolig fleksibel og let at arbejde sammen med."

Vi har benyttet af os Marius’ kompetencer i forbindelse med nogle events, som vi kørte i Bruuns Galleri og Bryggen i Vejle. Han har hver gang leveret et super produkt, som har matchet det ønskede. Marius er en one-man-army, hvilket gør ham utrolig fleksibel og let at arbejde sammen med. Det er en kæmpe fordel, specielt når opgavernes karakter kan ændre sig helt op til selve skydningen af filmen, eller en pludselig situation opstår, som kræver hurtig udrykning. Vi vil give Marius de bedste anbefalinger med herfra.

Anders Bojer, marketing manager hos Bruuns Galleri

"...kan varmt anbefale hans services til andre virksomheder."

"Hos Bevco.dk har vi brugt Marius Visuals til produktion af en professionel præsentationsvideo for virksomheden, samt en kort video til sociale medier. Marius er engageret pligtopfyldende og ikke mindst super kreativ og professionel i sit arbejde. Vi har haft stor fornøjelse af samarbejdet med Marius og kan varmt anbefale hans services til andre virksomheder."

Michael Svejstrup, ejer af Bevco.dk

"...hans optagelser bærer præg af æstetik og sans for at fortælle en god historie."

"Det har været en kæmpestor fornøjelse at få besøg af Marius på vores kursusdage, hvor han med stor professionalisme og venligt nærvær optog undervisere og deltagere i forskellige situationer. Han havde et virkelig godt øje for hvilke elementer der var vigtigst at filme, og hans optagelser bærer præg af æstetik og sans for at fortælle en god historie. Det var også en rar oplevelse for alle at stille op til interview foran kameraet, hvor Marius fik os til at være afslappede og naturlige. Vi er utrolig glade for resultatet af vores korte præsentationsfilm for Mindfulness i Skolen, og vil til enhver tid gerne arbejde med Marius Visuals igen samt anbefale ham til andre."

          Rikke Braren Lauritzen, formand for Center for Mindfulness i Skolen