Velkommen til MARIUS VISUALS

NU TILBYDES OGSÅ DRONEOPTAGELSER I 4K-OPLØSNING TIL DIT PROJEKT! 

Søger du:

- Content som styrker dit brand og genererer flere kunder?

- Fotos eller video som fanger stemningen, og foreviger din specielle dag?

En fantastisk video, eller et flot foto er svært at definere - Men man er ikke i tvivl når vi ser noget, som ser professionelt ud, og vækker følelser i os. Derfor skal du droppe at optage dine videoer med din smartphone, og kontakte MARIUS VISUALS i dag - så tager vi en snak om, lige netop hvordan vi kan hjælpes ad med at få skabt professionelt content som gavner dig!

 

Hos MARIUS VISUALS kan du få produceret en professionel og kreativ video, skræddersyet til dit behov. Vi tilbyder en unik stil til kreativt content i form af videoer, til alt fra corporate præsentationsvideoer til musikvideoer, bryllups- og eventvideoer. Gennem hele processen vil samarbejdet være personligt, professionelt og engageret, for at skabe en video som opfylder dine ønsker. 

 

MARIUS VISUALS tilbyder idéudvikling, vejledning i den kreative proces, videooptagelse og redigering. Er der tale om et større projekt, kan vi også sagtens håndtere det. 

    Har du fx brug for:

  • professionel 3D- og 2D-animation,

  • droneoptagelser,

  • foto- og videostudie, 

  • dansere,

  • andet som kunne gøre din video ekstra god

-    Har MARIUS VISUALS også løsningen til dig. Vi har professionelle kontakter i alle disse egenskaber, som kan kontaktes i tilfælde af behov.

Info
MARIUS VISUALS er en enkeltmandsvirksomhed, startet af Marius Kongsgaard Christensen i september 2017, med fokus på at skabe kreativt visuelt content til firmaer, og forevige begivenheder i en flot video til private personer.