top of page

Hvad søger du?

Med 200+ tilfredse kunder og 5+ års erfaring, har jeg ekspertisen til at vejlede dig foran kameraet og få din video til at se bedst ud, og rådgive igennem hele procesen. Videoer kan laves i forskellige længder og formater, så de passer til So-Me mm., og det er vigtigt at være skarp på, så du får mest muligt værdi ud af en videoproduktion.

Video kan skabe rigtig meget værdi for dit firma. Du kan skabe et online image, fortælle din historie, sælge dine produkter eller ydelser, og skabe troværdighed og kundekontakt gennem en veludført videoproduktion.
 

Business videoer

Forevig en begivenhed, så minderne kan leve videre på internettet. Eventvideoer skaber reklame og værdi ved at fange de vigtigste highlights og den gode stemning - kogt ned til en kort og spændende video, som egner sig til godt til sociale medier for at fremvise din fantastiske begivenhed bedst muligt. 

Event videoer

Er du musiker, er en god video vigtigt for at skabe et image, og formidle det udtryk som din musik har. 

Marius Visuals har fast samarbejde med de anerkendte bookingbureauer KAIKA MUSIC & WeDoMusic.

Spiller du live koncerter, kan du med fordel få lavet en teaser eller live-optagelse som kan sendes til spillesteder og bookere, eller lave en reportage fra din koncert med interviews.

Musikvideoer

Video fungerer fantastisk på internettet, og hos Marius Visuals er det kun fantasien, der sætter grænser for nytænkende og spændende projekter.

Diverse videoer

Business videoer

Business videoer

Vis